Tätningslister både ljudisolerar och tätar

Alla fastigheter, både privata hem och kontor behöver se över sin isolering lite då och då. Det är mycket som slits med åren och som gör att ljudisoleringen minskar. Där det uppstår ett kallras som följd av glipor mellan dörr och karm. Genom att se över fastigheten och upptäcka glipor och kallras kan du enkelt göra fastigheten med komfortabel. Välj då att göra ett smart val, använd tätningslister för att täta fönster och dörrar. Det gör att kallrasen försvinner och gör samtidigt en stor skillnad för ljudisoleringen. Fastigheten blir då mer bekväm och man börjar inte frysa lika enkelt.

Dessutom minskar mängden störande ljud markant. Det är trots allt genom glipor som både ljud och kalluft kommer in. Genom att ta bort dessa försvinner ingångarna för både ljud och kalluft och därmed gör allt mer bekvämt. Det är något som går snabbt att göra och som de flesta av oss klarar av. Listerna kommer i en mängd olika former och varianter som kan täta på de flesta platser.

Välj att använda tätningslisterna

Det behöver inte vara kallt och dragit inomhus. Du behöver inte vakna upp av att du hör alla världen ljud. Det enda som krävs är att du ser över ljudisoleringen och tätar mellan dörrar och karmarna. Där du även tätar kring dina fönster. Med hjälp av tätningslister kan du göra hemmet mer ljudisolerat och mer bekvämt. Där du slipper kallras och får ett hem eller fastighet där du kan känna dig bekväm. På det här sättet minskar du självklart också dina kostnader för uppvärmningen och slipper onödiga ljud som väcker dig på morgonen. Gör fastigheten mer isolerad genom att använda de här enkla redskapen.